close

Холодильні вітрини лінії роздачі

 

  • нержавіюча сталь
  • з боку покупця - поворотні стулки для зручності доступу до страв з вітрини
  • з боку обслуговуючого персоналу - розсувні стулки для поповнення вмісту полиць
  • повністю засклений прозорий верх - все на виду
  • світлодіодне підсвічування
  • 3 полиці із загартованого прозорого скла 6мм
  • діапазон температур +8 ... +10 0С
  • електронний блок керування
  • автоматичне відтаювання
  • компресор Tecumseh (Франція) - гарантія 24 міс.!
Відібрати по параметрам:
довжина (мм):
Скинути

Холодильна вітрина - одна з основних функціональних складових для лінії роздачі харчування, і використовується в основному для недовгого зберігання продуктів і страв, таких як:

 

- Салати;
- Холодні закуски і нарізки риби, овочів, м'яса або фруктів;
- Кондитерських виробів;
- Паст і соусів;
- І решти страв, які положено подавати охолодженими.


У багатьох закладах громадського харчування вітрини холодильні виставляються прямо в торговому залі. А це означає, що клієнти в вашому кафе або ресторані відразу побачать холодильні вітрини, і тут головне не відлякати відвідувачів видом встановленого обладнання і представленою продукцією. Тому холодильна шафа вітрина повинен виглядати естетично і вливатися в тематику і стиль закладу.

 

Холодильні вітрини для магазинів

і закладів громадського харчування спроектовані так, щоб вміщена на полицях продукція під правильним освітленням приваблювала своїм виглядом клієнтів, викликаючи непереборне бажання скуштувати шматочок цього красивого страви.



Для кращої візуалізації продукції, вітрина холодильна може обладнуватися однотонної або більш привабливою багатотонної підсвічуванням, що дозволить залучити ще більше клієнтів для вашого кафе, ресторану або бару. Якщо купити вітрину холодильну для кондитерських виробів, і встановити її в своєму закладі - то вона напевно сподобається дітям, які обожнюють різноманітні солодощі. Повз неї не зможе навіть доросла людина пройти байдуже! Плюс до всього холодильні вітрини зберігають не тільки оригінальний смак страви, але і його зовнішній вигляд, а так-же значно збільшують терміни придатності продукції.


Для зручності використання з боку покупців - встановлюють поворотні стулки, що дозволяють без проблем взяти необхідні страви, а з боку персоналу - стоять розсувні стулки, щоб вони могли вчасно доставити відсутню продукцію.