Робоче місце бармена

 

Європейські підхід в організації роботи барменів в Україні тепер можливий з новою лінійкою барного обладнання Orest

  • покращена ергономіка організації робочого простору бармена
  • збільшений об'ємний задній борт (висота 100 мм)
  • "ноги" виконані з нержавіючої труби 40х40 мм
  • модульний підхід дозволяє організовувати БАР з урахуванням індивідуального бачення клієнта. Використання стандартних модульних елементів дозволяє переїжджати зі своїм баром в інші приміщення і компонувати їх з урахуванням його особливостей.
  • знімна, пересувна обробна дошка завжди під рукою для швидкої підготовки фруктів;
  • стіл з направляючими для зберігання касет посудомийних машин, збільшує площу робочих поверхонь і зменшує ймовірність бою посуду
  • висувний сміттєвий контейнер з баком з нержавіючої сталі і отвір у стільниці для скидання сміття полегшують прибирання і економлять час бармена

 

Для того щоб робота бармена була ефективною - робоче місце бармена повинно бути обладнано всім необхідним. Так як від швидкості його роботи залежатиме кількість виконаних замовлень, отже, і задоволених клієнтів буде більше, популярність закладу буде рости.

Те нейтральне обладнання, що знаходиться безпосередньо за барною стійкою і розташоване нижче, поза увагою відвідувачів і є барна станція, за нею професіонали своєї справи готують різні коктейлі, а також відпускають барну продукцію. Крім того станція бармена має безліч необхідного для роботи обладнання, інвентар, посуд. Саме тому коктейльна станція створена так, щоб все було під рукою. Звичайно ж важливою є і організація робочого місця бармена, адже від того на скільки все продумано буде залежати швидкість і якість його роботи. Він буде менше витрачати часу на зайві рухи. Якщо робота добре організована і продумана, то бармену не знадобитися робити в сторону більше одного кроку.


З чого складається робоче місце бармена, на які модулі ділитися?

Для того щоб у процесі роботи бармену було зручно брати ті чи інші інгредієнти і компоненти і готувати з них напої і коктейлі, барні станції поділяють на такі складові як:

- Сама станція, де бармен може готувати різні коктейлі, напої, соки, фреші - містить набір гастроємностей під шматочки фруктів, відсіки для різного льоду (лускатий, кубіковий), регульовані перегородками, мийку і пересувну пластикову дошку для нарізки, урну для сміття, "спідрек "- накопичувач для пляшок.
- Різні додаткові приставні модулі, такі як ванна мийна з полицею для блендера, стіл підготовчий з переміщуваної дошкою для нарізки і висувною урною, стіл-стійка для зберігання корзин посудомийних машин, спіл-стоп
- Фреш-станція - являє собою відмінне доповнення до соковижималці як підставка з встановленими під нахилом в нижній частині лотками для фруктів.
- База (стіл) під кавоварку з висувним ящиком для кавової макухи і нижньою полицею.

Вибираючи барні станції з нержавійки бажано враховувати потреби та побажання бармена який працюватиме за барною стійкою, в такому випадку робоче місце бармена можна скомпонувати за допомогою додаткових модулів або ж зупинити свій вибір на повній версії барной станції,що містить в собі вже основний набір функціональних елементів якщо ще немає чіткої впевненості, що саме необхідно або бар компонується не під конкретного професіонала.

Весь цей комплекс спеціалізованого барного обладнання з нежавеющей сталі дозволяє підвищити ефективність роботи як бару в цілому так і бармена.

 

 

Google+