- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
-
Нейтральне обладнання
- Столи з ваннами мийними
- Візки сервіровочні
- Ванни мийні
- Витяжні зонти
- Полиці з нержавіючої сталі
- Стелажі для сушки посуду
- Стелажі з нержавіючої сталі
- Стелажі кондитерскі (шпильки)
- Столи виробничі
- Столи-тумби
- Шафи для хліба
- Шафи з нержавіючої сталі
- Шафи навісні
- бак (урна) для сміття SB
- Рукомийник (навісний)
- Рукомийник з керуванням педаллю
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Візки сервіровочні
Візки сервіровочні c двома, трьома полками Oresttm призначені для переміщення на підприємствах громадського харчування: продуктів, готових страв, напоїв і посуду, а також для переміщення брудного посуду із залу в мийне відділення.
Візки мають міцну зварну конструкцію, оснащені колесами на гумовій основі,що зменшує вібрацію. Пара коліс додатково оснащена блокуванням. На кожній полиці, з 4-х сторін, передбачений релінг-обмежувач. Вантажопідйомність візка - 100 кг.
На безлічі підприємств громадського харчування, в кафе, ресторанах і торгівлі постійно необхідно переміщати напівфабрикати, посуд або ж готові блюда. Найчастіше для цього використовують сервіровочні візки. Це компактний і зручний у використанні обладнанні, та ще й досить легке. Сервірувальна візок може виготовлятися з різних матеріалів, але найбільш популярними вважаються візки з нержавіючої сталі. Візок сервірувальний - надійний помічник не тільки в залі ресторану, але і на професійній кухні.
Статус кафе, бару чи ресторану безпосередньо залежить від якості наданого продукту і рівня обслуговування клієнтів. Оснащення ресторану - відповідальна справа, адже саме від його успіху буде залежати популярність і прибутковість закладу. До цього поняття ставитися обладнання для залу й для кухні. Якщо ви хочете максимально скоротити кількість побитої посуду і зробити роботу офіціанта простіший, підняти обслуговування на зовсім новий рівень, то візки сервіровочні - саме те, що потрібно Вашому закладу. Вони дозволять легко і швидко транспортувати прямо до столика значна кількість блюд, посуду, напоїв, і всього того, що може стати в нагоді для його повної сервіровки.
Сервіровочні візки торгової марки ОРЕСТ, використовуються при переміщенні готових страв, продуктів, посуду або напоїв на підприємствах громадського харчування. А так же при перевезенні брудного посуду з залу до мийного відділенню.
Кожен візок має міцну конструкцію, оснащена спеціальними гумовими коліщатками, які значно пом'якшують вібрацію, зменшуючи і так мізерні шанси розбити посуд при перевезенні. На одній з пар коліс додатково встановлена система блокування, що дозволяє поставити візок «на гальмо». Кожна полиця, з усіх боків обнесена Реллінген - обмежувачем. Максимальна вантажопідйомність одного візка - 100 кг.
Візок сервірувальний ціна в основному залежить від розмірів візки та кількості полиць. Так, в залежності від потреб Вашого закладу можна вибрати сервировочную візок з довгою 800 або 700 мм, і з 3-ма або 2-ма полками.