-
Теплове обладнання
- Електроплити
- Вапо грилі
- Електросковороди промислові
- Конвекційні печі
- Макароноварки
- Печі для піци
- Поверхні для смаження
- Подові пекарські печі
- Столи для підігріву посуду
- Теплові вітрини для піци
- Теплова лінія 700
- Фритюрниці
- Чебуречниці
- Шафи розстоювання
- гриль Саламандра
- Котел харчоварочний EBP-60L(ih)
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Теплове обладнання для підприємств громадського харчування
Товари
Різноманітні технології теплової обробки харчових продуктів використовуються для приготування більшості страв. Тому теплове обладнання підприємств громадського харчування є невід'ємною частиною будь-якого сучасного ресторану, кафе, бару чи точки швидкого харчування.
Для успішного ведення бізнесу правильне оснащення кухні є навіть більш важливою складовою, ніж ексклюзивний інтер'єр, ненав'язливий сервіс і затишна атмосфера. Кухня - це невидимий структуростворюючий елемент будь-якого підприємства харчування, і саме теплове обладнання для громадського харчування формує основу іміджу успішного ресторану чи кафе.
Принципи комплектації кухонного оснащення.
Можливості кухонного обладнання зумовлюють широту і різноманітність меню, контингент відвідувачів і, в кінцевому рахунку, успішність бізнесу. Вибираючи теплове обладнання для ресторану,власник повинен керуватися декількома основними принципами:
• повнота комплектації кухні обладнанням, яке повинно відповідати розмірам і специфіці закладу;
• економічність в експлуатації та відповідність джерелу і ліміту енергії;
• надійність в експлуатації і висока ремонтопридатність;
• відповідність санітарно-гігієнічним нормам.
Цим простим правилам повністю відповідає асортимент торгової марки Orest, яка випускає теплове обладнання для ресторанів, кафе, барів, їдалень з повним циклом приготування їжі. Номенклатура продукції включає великий перелік спеціалізованих і універсальних пристроїв для контактних і безконтактних технологій приготування страв:
• електричні промислові плити;
• жарочні шафи;
• шафи ростоювання;
• столи для підігріву посуду;
• печі для піци і грилі для курей;
• чебуречниці і фритюрниці.
Все виробляєме обладнання сертифіковане і має гігієнічні висновки, що значно спрощує отримання в наглядових органах дозволів для початок робіт.
Якість та енергоефективність продукції Orest.
Більш ніж 20-ти річний досвід роботи на ринку товарів Horeca дозволив сформулювати основні принципи випуску якісної та недорогої продукції, завдяки яким теплове обладнання для кафе і ресторанів марки Orest має бездоганну репутацію і користується високим попитом.
1. При виробництві оснащення використовується виключно нержавіюча сталь високої якості не тільки для робочих поверхонь, але також для каркаса і боковин.
2. Нагрівальні елементи мають підвищений ресурс працездатності, значно дешевше закордонних аналогів, прості в обслуговуванні та ремонті.
3. У світлопрозорих елементах пристроїв використовується термостійке скло, обладнання оснащене захисними екранами.
4. Підведення електроенергії виконано термостійкими проводами, розрахованими на високі робочі температури.
5. Обладнання має гарні ергономічні якості, включаючи регулювання установки по висоті.
6. Модельний ряд включає в себе, як спеціалізовані, так і багатофункціональні пристрої, до чого особливо вимогливо теплове обладнання для барів і точок швидкого харчування.
7. Предмет особливої гордості компанії - використання енергозберігаючих технологій, пристроїв плавного регулювання потужності, термостатів, що продовжують термін служби і дозволяють економити до 30% електроенергії.
Присутність в лінійці теплового обладнання Orest апаратів різної потужності та призначення дозволяє провести оптимальну комплектацію кухні будь-якого підприємства харчування. А найкраще співвідношення показника «ціна-якість» робить такий вибір найбільш дохідним для бізнесу.