Категорії
- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
-
Лінія роздачі (самообслуговування)
- 1.Стійки для столовых приборів и підносів
- 2.Прилавки охолоджувані
- 3.Марміти для перших та других страв
- 4.Марміти перших страв
- 5.Нейтральні елементи
- 6.Кутові елементи
- 7.Холодильні вітрини
- 8.Місце касира
- Диспенсери (накопичувачі) для таць
- Диспенсери для тарілок
- Додаткова комплектація
- Тепловаа поверхня МЕ-1.3
- Обладнання для фаст фуду
Місце касира
Друга назва-касовий бокс. Виготовляється в правостороньому і лівостороньому варіантах. Дозволяє розмістити касовий апарат або комп'ютер, при цьому не псуючи зовнішній вигляд і функціональність всієї лінії.
Відібрати по параметрам:
Показано 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)