Конвекційні печі

Конвекційна піч, друга назва жарочній шафа з конвекцією - може застосовуватися для запікання птиці, м'яса, риби, випікання різноманітних хлібобулочних виробів і т.д.
 

Високоефективна теплоізоляція  печей Orest серії EO (c), максимальна робоча температура в 300 0C, конвекція дозволяють досягти:

- рівномірного приготування продуктів;
- знизити енерговитрати;
- знизити час приготування страв;
- знизити втрати корисної ваги Ваших кулінарних шедеврів.

Стандартне оснащення всіх моделей:
 

  •     ТЕН і роторний вентилятор з нержавіючої сталі (в-во Німеччина)
  •     виробляються з нержавіючої сталі товщиною 1 мм
  •     решітка GN-1/1 з нержавійки в стандартній комплектації до кожної секції
  •     три рівня направляючих для листів на секцію (камеру), висота між направляючими 85мм
  •     для управління температурними режимами застосовуються терморегулятори (термостати) 50-300 °С
  •     електромонтаж виконаний термостійким дротом
  •     вентильовані двері з двома термостійкими стеклами і датчиком відкриття
  •     аналоговий датчик температури на панелі управління
Відібрати по параметрам:
Потужність (кВт):
Рівні:
Скинути
Конвекційна піч EO(c)-1
Потужність (кВт): 3.0
Рівні: 3
Конвекційна піч EO(c)-2
Потужність (кВт): 2x3.0
Рівні: 6
Конвекційна піч EO(c)-3
Потужність (кВт): 3x3.0
Рівні: 9

 

Google+