Конвекційні печі
Конвекційна піч, друга назва жарочній шафа з конвекцією - може застосовуватися для запікання птиці, м'яса, риби, випікання різноманітних хлібобулочних виробів і т.д.
Високоефективна теплоізоляція печей Orest серії EO (c), максимальна робоча температура в 300 0C, конвекція дозволяють досягти:
- рівномірного приготування продуктів;
- знизити енерговитрати;
- знизити час приготування страв;
- знизити втрати корисної ваги Ваших кулінарних шедеврів.
Стандартне оснащення всіх моделей:
- ТЕН і роторний вентилятор з нержавіючої сталі (в-во Німеччина)
- виробляються з нержавіючої сталі товщиною 1 мм
- решітка GN-1/1 з нержавійки в стандартній комплектації до кожної секції
- три рівня направляючих для листів на секцію (камеру), висота між направляючими 85мм
- для управління температурними режимами застосовуються терморегулятори (термостати) 50-300 °С
- електромонтаж виконаний термостійким дротом
- вентильовані двері з двома термостійкими стеклами і датчиком відкриття
- аналоговий датчик температури на панелі управління
Відібрати по параметрам:
Показано 1 по 4 із 4 (всього сторінок: 1)