- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
-
Лінія роздачі (самообслуговування)
- 1.Стійки для столовых приборів и підносів
- 2.Прилавки охолоджувані
- 3.Марміти для перших та других страв
- 4.Марміти перших страв
- 5.Нейтральні елементи
- 6.Кутові елементи
- 7.Холодильні вітрини
- 8.Місце касира
- Диспенсери (накопичувачі) для таць
- Диспенсери для тарілок
- Додаткова комплектація
- Тепловаа поверхня МЕ-1.3
- Обладнання для фаст фуду
Марміти для перших та других страв
Застосовуються для підтримування перших, других страв і гарнірів в готовому стані в процесі роздачі відвідувачам через підігрів парою гастроємностей зі стравами,що встановлюються в робочу ванну марміту з нагрітою водою.
Мармти для перших і других страв Orest можуть бути виконані в вбудовуваній (врізній) версії - без тумби (нижньої частини) - таке рішення, за рахунок спрощеної конструкції дозволяє знизити вартість і дає широкі можливості в дизайні Вашої лінії роздачі (всі можливі варіанти стільниць та фронтальної частини - дерево , дсп, камінь, цегла і т.п.).
всі моделі стаціонарних та врізних мармітів для перших і других страв Orest обладнані:
- підготовкою для підключення водопроводу і каналізації
- автозливом надлишку води при заповненні робочої ванни марміту
(за наявності каналізаційного підключення)
- функцією автовідключенія марміту при недостатньому рівні води в робочій ванні марміту
додатково можуть бути оснащені:
- полицею надбудовою (2 або 1 рівень)
- підсвічуванням для кожного рівня надбудови
- направляючими (полицею) для підносів
- фронтальним зігнутим склом
- 4мя колесами (пересувна версія)
- гастроємностями