- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
-
Нейтральне обладнання
- Столи з ваннами мийними
- Візки сервіровочні
- Ванни мийні
- Витяжні зонти
- Полиці з нержавіючої сталі
- Стелажі для сушки посуду
- Стелажі з нержавіючої сталі
- Стелажі кондитерскі (шпильки)
- Столи виробничі
- Столи-тумби
- Шафи для хліба
- Шафи з нержавіючої сталі
- Шафи навісні
- бак (урна) для сміття SB
- Рукомийник (навісний)
- Рукомийник з керуванням педаллю
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Стелажі для сушки посуду, з нержавіючої сталі
Кострукцій полиць - універсальна,дозволяє розмістити на одній полиці як стакани так і тарілки.
Стандартна висота 1600 (1735) мм.
Ширина (мм) | Кількість полиць | Довжина (мм) | |||||||||||
330 | 4 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000 | 1100 | 1200 | 1300 | 1400 | 1500 | 1600 | 1700 |
Кількість тарілок на полицю, шт. | 25 | 30 | 35 | 40 | 45 | 50 | 55 | 60 | 65 | 70 | 75 | 80 | |
Кількість склянок на полицю, шт. | 21 | 27 | 30 | 36 | 39 | 45 | 48 | 52 | 55 | 58 | 62 | 65 |
Продумана організація робочих процесів на будь-якій кухні підприємства громадського харчування безпосередньо залежить від застосовуваного обладнання. Як правило, стелажі для кухонного посуду встановлюються біля мийного відділення. Їх використовують для сушки тарілок, склянок, різних столових приладів і для тимчасового зберігання посуду. Стелажі мають гратчасті полиці з прута нержавіючої сталі для компактного розміщення вимитого інвентарю і забезпечують до нього вільний доступ персоналу. Тому стелажі для посуду особливо затребувані в закладах громадського харчування, кулінарних і виробничих цехах.
Якісний стелаж для сушки посуду - переваги та особливості
Враховуючи особливості конкретного приміщення і кількість постійно використовуваної посуду в певному закладі, Orest пропонує велику кількість варіантів необхідного розміру та місткості. Кожен стелаж для сушки посуду має високі експлуатаційні показники, серед яких можна виділити основні:
- Універсальна конструкція полиць, на поверхні яких одночасно компактно можна розміщувати склянки та тарілки.
- Габарити: стандартна висота виробів становить 1600 (1735) мм, довжина варіюється від 600 мм до 1700. Це дозволяє підібрати стелажі для кухонного посуду, які ідеально впишуться в робочий простір приміщення різної квадратури. Чотириярусні моделі можуть вміщати від 25 до 80 тарілок на кожну полицю, залежно від параметрів конструкції.
- Матеріалом для виробництва стелажів служить нержавіюча сталь високої якості, яка не піддається впливам вологого середовища. Професійне обладнання розраховане на довгий термін служби.
Надійність і стійкість виробів до високих навантажень забезпечує каркас труби з нержавіючої сталі 25х25 мм.
- Регульовані гвинт-опори з ударостійкого пластику, якими оснащені всі стелажі для посуду, дають можливість компенсувати нерівну поверхню підлоги і виставити стелаж при установці максимально рівно.
Серед пропонованих моделей можна вибрати стелажі для сушки посуду з метою раціонального використання корисної площі приміщення та продуктивної організації роботи персоналу.