Стелажі кондитерскі (шпильки) пересувні

  
   У стандартному виконанні 18 рівнів.

   Відстань між направляючими 80 мм.

   4 поворотних колеса на гумовій основі, 2 з них з фіксатором.

 

Відібрати по параметрам:
Формат:
Рядів:
Скинути

Призначені стелажі кондитерські для викладки кондитерських виробів. Мають направляючі що дозволяє сортувати товари і швидко здійснювати їх розкладку на деках. У каталозі Orest представлені пересувні стелажі, т.зв. шпильки. Виготовлені з нержавіючої сталі, що робить їх достатньо довговічними і невередливими у догляді.
Оскільки стелажі для кондитерських виробів призначаються для складування і транспортування гастроємностей або дек, то наявність такого обладнання в кондитерському цеху істотно полегшує робочий процес і економить простір у робочому приміщенні.

Де використовується пересувний кондитерський стелаж
• Столові
• Кафе
• Кондитерський цех
• Ресторани
• Пекарні

Особливості стелажа шпильки
Варто відзначити, що стелажі кондитерські торгові бувають стаціонарними і пересувними. Візок-шпилька обладнана поворотними колесами мають спеціальне покриття розрізнювальне в залежності від типу підлоги в приміщенні кондитерського цеху. Додатково в двох колесах передбачені стопорні елементи, що запобігають небажаному переміщенню устаткування.

Стелаж може бути однорядним або дворядним, і містити різну кількість рівнів.

Параметри і оснащення пересувних стелажів
• Виконані з нержавіючої сталі або вуглецевої сталі покритої молотковій емаллю
• Обладнані поворотними колесами
• Оснащені гальмівною системою
• Здатні витримувати високу динамічну і статичну навантаження

Google+