- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
-
Нейтральне обладнання
- Столи з ваннами мийними
- Візки сервіровочні
- Ванни мийні
- Витяжні зонти
- Полиці з нержавіючої сталі
- Стелажі для сушки посуду
- Стелажі з нержавіючої сталі
- Стелажі кондитерскі (шпильки)
- Столи виробничі
- Столи-тумби
- Шафи для хліба
- Шафи з нержавіючої сталі
- Шафи навісні
- бак (урна) для сміття SB
- Рукомийник (навісний)
- Рукомийник з керуванням педаллю
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Стелажі кондитерскі (шпильки) пересувні
Відстань між направляючими 80 мм.
4 поворотних колеса на гумовій основі, 2 з них з фіксатором.
Призначені стелажі кондитерські для викладки кондитерських виробів. Мають направляючі що дозволяє сортувати товари і швидко здійснювати їх розкладку на деках. У каталозі Orest представлені пересувні стелажі, т.зв. шпильки. Виготовлені з нержавіючої сталі, що робить їх достатньо довговічними і невередливими у догляді.
Оскільки стелажі для кондитерських виробів призначаються для складування і транспортування гастроємностей або дек, то наявність такого обладнання в кондитерському цеху істотно полегшує робочий процес і економить простір у робочому приміщенні.
Де використовується пересувний кондитерський стелаж
• Столові
• Кафе
• Кондитерський цех
• Ресторани
• Пекарні
Особливості стелажа шпильки
Варто відзначити, що стелажі кондитерські торгові бувають стаціонарними і пересувними. Візок-шпилька обладнана поворотними колесами мають спеціальне покриття розрізнювальне в залежності від типу підлоги в приміщенні кондитерського цеху. Додатково в двох колесах передбачені стопорні елементи, що запобігають небажаному переміщенню устаткування.
Стелаж може бути однорядним або дворядним, і містити різну кількість рівнів.
Параметри і оснащення пересувних стелажів
• Виконані з нержавіючої сталі або вуглецевої сталі покритої молотковій емаллю
• Обладнані поворотними колесами
• Оснащені гальмівною системою
• Здатні витримувати високу динамічну і статичну навантаження