- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
-
Лінія роздачі (самообслуговування)
- 1.Стійки для столовых приборів и підносів
- 2.Прилавки охолоджувані
- 3.Марміти для перших та других страв
- 4.Марміти перших страв
- 5.Нейтральні елементи
- 6.Кутові елементи
- 7.Холодильні вітрини
- 8.Місце касира
- Диспенсери (накопичувачі) для таць
- Диспенсери для тарілок
- Додаткова комплектація
- Тепловаа поверхня МЕ-1.3
- Обладнання для фаст фуду
Марміти перших страв
Марміт перших страв використовується для підтримки в готовому стані перших страв з подальшою їх роздачею відвідувачам.
OrestTM пропонує на вибір 2 типу мармітів для 1х страв:
1. Так званий конфорочний
Зона нагріву складається з 2х або 3х прямокутних конфорок (мармітів) для установки наплитной посуду (каструлею).
- оснащені безступінчастим регулятором потужності нагріву на кожну конфорку
2. Нейтральний (марміт для супу)
Для установки і підключення в мережу 220 Вольт супниць з першими стравами з подальшою роздачею відвідувачам.
Супниціі підключаються в розетки розташовані на марміті з боку обслуговуючого персоналу.
Всі моделі мармітів виробляються виключно з високоякісної нержавіючої сталі і мають регульовані опори телескопічного типу.
Марміти для перших страв додатково можуть бути укомплектовані:
- полицею-надбудовою на 1 або 2 рівня з підсвічуванням або без
- фронтальним зігнутим склом
- направляючими (полицею) для підносів.