-
Теплове обладнання
- Електроплити
- Вапо грилі
- Електросковороди промислові
- Конвекційні печі
- Макароноварки
- Печі для піци
- Поверхні для смаження
- Подові пекарські печі
- Столи для підігріву посуду
- Теплові вітрини для піци
- Теплова лінія 700
- Фритюрниці
- Чебуречниці
- Шафи розстоювання
- гриль Саламандра
- Котел харчоварочний EBP-60L(ih)
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Фритюрниці професійні (промислові)
Фритюрниці призначені для обсмажування картоплі та інших продуктів (риба, фритюрниця для пончиків, креветки) у фритюрі (киплячій рослинній олії або жирі).
Головними відмінностями професійної (промислової) фритюрниці для ресторану, кафе або іншого підприємства громадського харчування від побутових фритюрниць є наявність декількох важливих переваг:
- виробляються з нержавіючої сталі
- здатні витримувати високі навантаження (роботу підчас цілодобово)
- більша продуктивність (видача готового продукту в одиницю часу (годину))
оснащення та функціональні переваги професійних фритюрниць Orest серії FE:
- автоматичне відключення при підйомі нагрівального елементу для обслуговування - виключаються ймовірні опіки оператора і поломка нагрівального елементу під час очищення фритюрниці
- перекидний, закріплений на петлях модуль управління з нагрівальним елементом і знімна ємність полегшують обслуговування та очищення фритюрниці
- нагрівальний елемент (ТЕН) захищений від ймовірного пошкодження кошиком
- кріплення для кошика на фритюрниці дає можливість не занурювати його в олію
- завдяки збільшеній холодній зоні знижена витрата олії
Відкрити підприємство фаст-фуду - один з найбільш дохідних і тому досить популярний вид бізнесу. При організації маленькою або великою точки харчування вам неодмінно знадобляться фритюрниці.
Фритюрниця має безліч корисних якостей, основні з них це зручність та економність. Плюс до всього страви, які готуються в промисловій фритюрниці - не просто зберігають свої найкращі смакові якості, але ще і мають дуже привабливий вигляд - поджаристую кірку золотистого кольору. Професійна фритюрниця має масу переваг перед традиційною спекотної продуктів на листі або сковорідці.
Основна відмінність такого пристрою від звичайної кухонної фритюрниці - обсяги приготування продукції, і наявність декількох автоматичних режимів роботи, що дозволяють значно заощадить час кухарів.
Фритюрниця промислова підлогового типу - розроблена спеціально для великих підприємств громадського харчування. Її головною перевагою є посилена потужність нагрівальних тенів. Причому масло набагато швидше нагрівається до необхідної температури для смаження, а в ванночки такий фритюрниці можна помістити великі партії продуктів. У деяких моделях підлогових фритюрниць, конструкцією передбачено використання двох окремих ванн, що буде дуже корисним при приготуванні кількох абсолютно різних страв. Ще одна перевага такого фритюру - досить великі шафи для кухонного начиння, які знаходяться прямо під ваннами фритюрниці.
На всіх сучасних фритюрницях встановлений терморегулятор, що дозволяє регулювати температуру олії, а спеціальна система фільтрації - дозволяє набагато рідше замінювати масло і уникнути його перевитрати. Всі фритюрниці виконані з високоякісної нержавіючої сталі.
Google+