Фритюрниці професійні (промислові)


Фритюрниці призначені для обсмажування картоплі та інших продуктів (риба, фритюрниця для пончиків, креветки) у фритюрі (киплячій рослинній олії або жирі).

Головними відмінностями професійної (промислової) фритюрниці для ресторану, кафе або іншого підприємства громадського харчування від побутових фритюрниць є наявність декількох важливих переваг:
 

  • виробляються з нержавіючої сталі
  • здатні витримувати високі навантаження (роботу підчас цілодобово)
  • більша продуктивність (видача готового продукту в одиницю часу (годину))

 
оснащення та функціональні переваги професійних фритюрниць Orest серії FE:

 

  • автоматичне відключення при підйомі нагрівального елементу для обслуговування - виключаються ймовірні опіки оператора і поломка нагрівального елементу під час очищення фритюрниці
  • перекидний, закріплений на петлях модуль управління з нагрівальним елементом і знімна ємність полегшують обслуговування та очищення фритюрниці
  • нагрівальний елемент (ТЕН) захищений від ймовірного пошкодження кошиком
  • кріплення для кошика на фритюрниці дає можливість не занурювати його в олію
  • завдяки збільшеній холодній зоні знижена витрата олії
Відібрати по параметрам:
Продуктивність (кг/год):
Об'єм ємності (л):
Потужність (кВт):
Скинути
Фритюрниця Orest FE 5
Продуктивність (кг/год): 8,12
Потужність (кВт): 2,1
Об'єм ємності (л): 5
Фритюрниця Orest FE 2x5
Продуктивність (кг/год): 16
Потужність (кВт): 2x2,1
Об'єм ємності (л): 2х5
Фритюрниця FE-0.4(700)
Тип (призначення): фритюрниця
Фритюрниця FE-0.4(700) HD
Продуктивність (кг/год): 16
Тип (призначення): фритюрниця
Фритюрниця FE-0.8(700)
Тип (призначення): фритюрниця
Фритюрниця FE-0.8(700) HD
Продуктивність (кг/год): 24
Тип (призначення): фритюрниця
Фритюрниця Orest FE 8
Продуктивність (кг/год): 12
Потужність (кВт): 3
Об'єм ємності (л): 8
Фритюрниця Orest FE 2x8
Продуктивність (кг/год): 24
Потужність (кВт): 2x3
Об'єм ємності (л): 2х8


Відкрити підприємство фаст-фуду - один з найбільш дохідних і тому досить популярний вид бізнесу. При організації маленькою або великою точки харчування вам неодмінно знадобляться фритюрниці.

Фритюрниця має безліч корисних якостей, основні з них це зручність та економність. Плюс до всього страви, які готуються в промисловій фритюрниці - не просто зберігають свої найкращі смакові якості, але ще і мають дуже привабливий вигляд - поджаристую кірку золотистого кольору. Професійна фритюрниця має масу переваг перед традиційною спекотної продуктів на листі або сковорідці.
Основна відмінність такого пристрою від звичайної кухонної фритюрниці - обсяги приготування продукції, і наявність декількох автоматичних режимів роботи, що дозволяють значно заощадить час кухарів.

Фритюрниця промислова підлогового типу - розроблена спеціально для великих підприємств громадського харчування. Її головною перевагою є посилена потужність нагрівальних тенів. Причому масло набагато швидше нагрівається до необхідної температури для смаження, а в ванночки такий фритюрниці можна помістити великі партії продуктів. У деяких моделях підлогових фритюрниць, конструкцією передбачено використання двох окремих ванн, що буде дуже корисним при приготуванні кількох абсолютно різних страв. Ще одна перевага такого фритюру - досить великі шафи для кухонного начиння, які знаходяться прямо під ваннами фритюрниці.

На всіх сучасних фритюрницях встановлений терморегулятор, що дозволяє регулювати температуру олії, а спеціальна система фільтрації - дозволяє набагато рідше замінювати масло і уникнути його перевитрати. Всі фритюрниці виконані з високоякісної нержавіючої сталі.

Google+