- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
-
Лінія роздачі (самообслуговування)
- 1.Стійки для столовых приборів и підносів
- 2.Прилавки охолоджувані
- 3.Марміти для перших та других страв
- 4.Марміти перших страв
- 5.Нейтральні елементи
- 6.Кутові елементи
- 7.Холодильні вітрини
- 8.Місце касира
- Диспенсери (накопичувачі) для таць
- Диспенсери для тарілок
- Додаткова комплектація
- Тепловаа поверхня МЕ-1.3
- Обладнання для фаст фуду
Лінія роздачі (самообслуговування)
Лінія роздачі харчування - набір спеціалізованого обладнання (модулів, елементів), які встановлюються в залах закладів громадського харчування - як правило столових чи ресторанів самообслуговування, і призначені для короткочасного зберігання готової продукції, а так само її подання та роздачі відвідувачам.
За допомогою лінії роздачі можна організувати роздачу і підтримання в готовому стані як блюд так і напоїв у вільному доступі для відвідувачів.
Склад і призначення елементів лінії роздачі визначають такі чинники як: меню, специфіка приміщення і формат закладу в якому планується встановлення лінії.
Спираючись на багаторічний досвід у проектуванні і виробництві ліній роздачі для їдалень та інших закладів громадського харчування Orest пропонує так званий оптимізований варіант (склад) лінії роздачі. (Блок-схема з пронумерованими модулями представлена вище). Опис і характеристики модулів ви можете переглянути нижче за списком.
Товари
Склад і призначення елементів лінії роздачі визначають такі чинники як: меню, специфіка приміщення і формат закладу в якому планується встановлення лінії.
Спираючись на багаторічний досвід у проектуванні і виробництві ліній роздачі для їдалень та інших закладів громадського харчування Orest пропонує так званий оптимізований варіант (склад) лінії роздачі. (Блок-схема з пронумерованими модулями представлена вище). Опис і характеристики модулів ви можете переглянути нижче за списком.
Найчастіше, лінія роздачі, складається з:
- Стійка роздачі підносів і столових приладів для відвідувачів (1),
- Охолоджуваний прилавок для салатів, інших охолоджених закусок і напоїв (2).
Далі йдуть так звані марміти, які використовуються для збереження в теплому стані і роздачі других страв і супів (3,4),
- Один кутовий елемент (6) - залежить від кількості вигинів лінії роздачі для максимально ефективного використання вільного простору в приміщенні, і звичайно ж касовий блок (8).
Вздовж всієї лінії роздачі харчування монтуються спеціальні напрямні (полиці) дозволяють переміщати підноси з блюдами.
З таким підходом в організації процесу, кожен клієнт має прямий доступ до всієї вашої продукції, скорочується кількість обслуговуючого персоналу, адже затребувані будуть тільки 1-2 працівника для роздачі друге і перших страв і касир.
Лінії роздачі для кафе, їдальні Orest - відмінний варіант, який допоможе скоротити витрати, і значно підвищити прибуток закладу, і якщо Ви прийняли рішення купити лінію роздачі - зверніться за консультацією до фахівців відділу продажу Orest.