Вітрини для риби на льоду
Для розміщення, підтримки оптимальної для зберігання температури і демонстрації морепродуктів використовуються вітрини для риби на льоду, які встановлюються в торгових точках і підприємствах громадського харчування. Таке обладнання має похилу відкриту ванну, в якій розміщується лускатий лід. Жива риба і різні морепродукти викладаються безпосередньо на лід. Це дає можливість надовго зберегти свіжість продуктів і подбати про їх привабливий вигляд.
Сучасна вітрина риба на льоду використовується в основному у великих супермаркетах і рибних магазинах. Вона призначена для демонстрації свіжих морепродуктів. У такому обладнанні, як правило, використовується лускатий лід. Товщина льоду повинна бути більше 20 мм по всій поверхні охолодження. Виробляється він спеціальним льодогенератором лускатого типу. Для того щоб надовго зберегти свіжість рибних продуктів, лід необхідно періодично доповнювати.
Основні переваги рибних вітрин.
- теплоізоляційний шар, що дозволяє льоду НЕ танути тривалий час;
- можливість регулювання кута нахилу;
- спеціальний штуцер для зливу;
- перфоровані лотки-піддони, за допомогою яких відбувається відведення талої води.
- може бути обладнана фронтальним склом
- у вітринах з охолодженням використовується компресор (Франція) з повною 2х річною гарантією;
Вітрина для зберігання свіжої риби здатна повністю усунути специфічний рибний запах. Сучасний стіл риба на льоду має унікальну конструкцію. Виготовляються рибні вітрини з примусовим охолодженням або без нього. Вона дозволяє підтримувати оптимальну температуру (від +2 до +6 С). Працює подібне обладнання від мережі 220 Вольт.
Особливості вибору рибних вітрин Orest SDI / SDIC
• Корпус виготовлений з нержавіючої сталі - не схильний руйнівному впливу рибного соку.
Підбираючи обладнання для реалізації свіжої риби, важливо звернути увагу на систему охолодження. Фахівці рекомендують статистичний варіант. Він повністю виключає ймовірність обвітрювання і підсушування делікатних продуктів.