- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
-
Лінія роздачі (самообслуговування)
- 1.Стійки для столовых приборів и підносів
- 2.Прилавки охолоджувані
- 3.Марміти для перших та других страв
- 4.Марміти перших страв
- 5.Нейтральні елементи
- 6.Кутові елементи
- 7.Холодильні вітрини
- 8.Місце касира
- Диспенсери (накопичувачі) для таць
- Диспенсери для тарілок
- Додаткова комплектація
- Тепловаа поверхня МЕ-1.3
- Обладнання для фаст фуду
Прилавки охоложджувані
Прилавок охолоджуваний використовується для зберігання, роздачі і демонстрації холодних закусок, кондитерських виробів, охолоджених напоїв або третіх страв споживачам. Найчастіше холодильні прилавки називаються прилавками під закуски, тому що вони відмінно підходять для викладки закусок, які потребують охолодження.
В стільницю холодильного прилавка вмонтована охолоджуюча ванна, глибина якої 155 міліметрів, а температура в ній плавно контролюється за допомогою спеціального регулятора, в діапазоні від 1 до 10 ° С. Можливість регулювання температурного режиму допоможе налаштувати кожен охолоджуваний прилавок під певні продукти, що дуже зручно для великих ресторанів.
Охолоджуваний прилавок використовується по-різному: в нього можна встановити гастроємності (максимальна глибина гастроємності 150 міліметрів) з продуктами харчування, ємностями для салатів або сметани, і склянками для різних прохолодних напоїв. Для зручного використання, над прилавком встановлюється багаторівнева полка, яка служить для демонстрації неохолоджених напоїв або страв, в деяких моделях така конструкція обладнується лампами для підсвічування продукції, що дозволяє привернути увагу більшої кількості споживачів. Для певних випадків більше підходить холодильний прилавок без скла і надбудови - це безсумнівно вплине на вартість холодильного прилавка, але його основний функціонал залишиться колишнім. Можливо обладнання прилавка поворотними коліщатами із стопором, що буде особливо зручним при використанні холодильного прилавка в організації мобільного харчування в ресторанах, готелях, а так же при організації «шведських столів» і буфетів.
На охолоджувані прилавки встановлені знімні напрямні для підносів, тому їх можна зручно використовувати навіть в острівному виконанні не тільки при організації «шведського столу», а й в кейтеринговому обслуговуванні. Холодильний прилавок може комплектуватися повним набором гастроємностей.