-
Теплове обладнання
- Електроплити
- Вапо грилі
- Електросковороди промислові
- Конвекційні печі
- Макароноварки
- Печі для піци
- Поверхні для смаження
- Подові пекарські печі
- Столи для підігріву посуду
- Теплові вітрини для піци
- Теплова лінія 700
- Фритюрниці
- Чебуречниці
- Шафи розстоювання
- гриль Саламандра
- Котел харчоварочний EBP-60L(ih)
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
розстійні шафи
- виробляються з нержавіючої сталі
- висота між деками 85 мм
- електромеханічне керування температурними режимами
- діапазон регулювання температури 30 ... 90 ° С
- двері з загартованого скла 6 мм
- висувний піддон для води
- універсальні направляючі - під дека 600 * 400мм або гастроємності GN-1/1
- регульовані по висоті телескопічні опори 1 '' 1/2 (нержавійка AISI 304, можливість демонтажу)
Загальна рекомендація для підбору необхідної Вам розстійної шафи:
кількість дек яке буде містити розстійна шафа повинна перевищувати кількість дек для випічки в 1.5 - 2.0 рази.
Розстійна шафа застосовується для остаточного ростоювання заготовок тіста, після чого їх випікають у конвекційній печі або жарочній шафі. Найчастіше розстійні шафи можна зустріти в кондитерських і пекарнях, поруч з пекарськими печами. Крім пекарні, вистоювання часто використовуються в багатьох інших закладах громадського харчування:
- Кафе;
- Їдалень;
- Піцеріях;
- Ресторанах;
- Школах, дитсадках і т.п.
Розстоювання - процес контролювання бродіння тіста (його підготовка до випічки). У розстіній шафі постійно підтримуються необхідні вологість і температура, що дає можливість збільшити тісто в обсязі по максимуму, і поліпшити його структуру.
Розстоєчні шафи дозволяють повернути тесту його первісну пористу структуру, яка втрачається при відділенню заготовки від загальної маси тіста, і надання їй необхідної форми.
Внаслідок вистоювання зменшується щільність, але зате максимально збільшується обсяг, після чого заготівля стає гладкою і рівною. У результаті виходить м'яка і пишна продукція.
На що необхідно звернути увагу в процесі вибору розстіної шафи?
Для початку потрібно оглянути якість обшивки пристрою, потім перевірити рівень теплоізоляції, і якість регулювання і підтримки вологості в розстійній камері.
Слід звернути особливу увагу на матеріал внутрішньої обробки камери: якщо матеріал здатний вбирати вологу, то може статися залипання тіста.
Діапазон робочої температури, при якій може відбуватися розстоювання тіста - від 33 до 40 ° С, а вологість в діапазоні 75-80%. Встановлювати розстійні шафи рекомендується в приміщеннях з проведеним опаленням, інакше можливе порушення технологічного процесу вистоювання.
Ще одне корисне застосування такої шафи - розстоювання заморожених напівфабрикатів з дріжджового тіста.
Розстійні шафи у своїй конструкції мають систему парозволоження, для підтримки необхідної вологості, і термостат для плавного регулювання температури. Знизу шафи зазвичай розміщений піддон для води, яка випаровується під впливом нагріву ТЕНом. Завдяки такому пристрою вистоювання, виходить тепле і вологе середовище, яке найкращим чином підходить для вистоювання тіста.