- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
-
Робоче місце бармена (станція бармена)
- BS-1.6-2
- BS-1.6-2R
- BS-1.6.3 (0.7) pack 1
- BS-1.6.3 (0.7) pack 2
- BS-1.6.3 (0.7) pack 3
- BSM(S)-2
- BSM(S)-3
- BSM(W)-2
- BSM(W)-3
- BSM-2
- BSM-3
- база під пиво BBM-2
- база під пиво BBM-3
- бункер для льоду IB-2
- Вана мийна барна CSM-3 (CSM(S)-3)
- накопичувач для пляшок SLB-3-2
- накопичувач для пляшок SLB-3-3
- Спіл-стоп ST/GR-2
- стіл барний BNM-2
- стіл барний BNM-3(S)
- Стіл для кошиків посудомийних машин BM-3-2
- Стіл під кавову машину CMB-3
- Стіл підготовчий без мийки TM-3
- Стіл підготовчий з мийкою CSTM-3
- Фреш-станція FS-3
- Вана мийна барна CSM-2 (CSM(S)-2)
- Стіл підготовчий без мийки TM-2
- Стіл підготовчий з мийкою CSTM-2
- Фреш-станція FS-2
- Стіл під кавову машину CMB-2
- Стіл для кошиків посудомийних машин BM-2-2
- спід-рек для пляшок DSR-BS1.6
- спід-рек для пляшок SR-BS1.6
- Спіл-стоп ST
- Полка під блендер BT
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Робоче місце бармена
- покращена ергономіка організації робочого простору бармена
- об'ємний задній борт (висота 50 мм)
- "ноги" виконані з нержавіючої труби 40х40 мм
- модульний підхід дозволяє організовувати БАР з урахуванням індивідуального бачення клієнта. Використання стандартних модульних елементів дозволяє переїжджати зі своїм баром в інші приміщення і компонувати їх з урахуванням його особливостей.
- знімна, пересувна обробна дошка завжди під рукою для швидкої підготовки фруктів;
- стіл з направляючими для зберігання касет посудомийних машин, збільшує площу робочих поверхонь і зменшує ймовірність бою посуду
- висувний сміттєвий контейнер з баком з нержавіючої сталі і отвір у стільниці для скидання сміття полегшують прибирання і економлять час бармена
Для того щоб робота бармена була ефективною - робоче місце бармена повинно бути обладнано всім необхідним. Так як від швидкості його роботи залежатиме кількість виконаних замовлень, отже, і задоволених клієнтів буде більше, популярність закладу буде рости.
Те нейтральне обладнання, що знаходиться безпосередньо за барною стійкою і розташоване нижче, поза увагою відвідувачів і є барна станція, за нею професіонали своєї справи готують різні коктейлі, а також відпускають барну продукцію. Крім того станція бармена має безліч необхідного для роботи обладнання, інвентар, посуд. Саме тому коктейльна станція створена так, щоб все було під рукою. Звичайно ж важливою є і організація робочого місця бармена, адже від того на скільки все продумано буде залежати швидкість і якість його роботи. Він буде менше витрачати часу на зайві рухи. Якщо робота добре організована і продумана, то бармену не знадобитися робити в сторону більше одного кроку.
З чого складається робоче місце бармена, на які модулі ділитися?
Для того щоб у процесі роботи бармену було зручно брати ті чи інші інгредієнти і компоненти і готувати з них напої і коктейлі, барні станції поділяють на такі складові як:
- Сама станція, де бармен може готувати різні коктейлі, напої, соки, фреші - містить набір гастроємностей під шматочки фруктів, відсіки для різного льоду (лускатий, кубіковий), регульовані перегородками, мийку і пересувну пластикову дошку для нарізки, урну для сміття, "спідрек "- накопичувач для пляшок.
- Різні додаткові приставні модулі, такі як ванна мийна з полицею для блендера, стіл підготовчий з переміщуваної дошкою для нарізки і висувною урною, стіл-стійка для зберігання корзин посудомийних машин, спіл-стоп
- Фреш-станція - являє собою відмінне доповнення до соковижималці як підставка з встановленими під нахилом в нижній частині лотками для фруктів.
- База (стіл) під кавоварку з висувним ящиком для кавової макухи і нижньою полицею.
Вибираючи барні станції з нержавійки бажано враховувати потреби та побажання бармена який працюватиме за барною стійкою, в такому випадку робоче місце бармена можна скомпонувати за допомогою додаткових модулів або ж зупинити свій вибір на повній версії барной станції,що містить в собі вже основний набір функціональних елементів якщо ще немає чіткої впевненості, що саме необхідно або бар компонується не під конкретного професіонала.
Весь цей комплекс спеціалізованого барного обладнання з нежавеющей сталі дозволяє підвищити ефективність роботи як бару в цілому так і бармена.