-
Теплове обладнання
- Електроплити
- Вапо грилі
- Електросковороди промислові
- Конвекційні печі
- Макароноварки
- Печі для піци
- Поверхні для смаження
- Подові пекарські печі
- Столи для підігріву посуду
- Теплові вітрини для піци
- Теплова лінія 700
- Фритюрниці
- Чебуречниці
- Шафи розстоювання
- гриль Саламандра
- Котел харчоварочний EBP-60L(ih)
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Жарочні (для смаження) поверхні
Професійні чавунні та нержавіючі жарочні поверхні для смаження для ресторанів, кафе, закусочних та інших закладів громадського харчування.
У серію входять:
- ребристі
- гладкі
- комбіновані - гладкі / ребристі
Можуть застосовуватися в складі теплової лінії 700ої серії Orest.
- виконані з нержавіючої сталі
- висувний піддон (лоток) для збору жиру
- вентильований пристінний борт
Всім відомі позитивні властивості чавуну, такі як:
- природна "антипригарність"
- довговічність
- висока теплопровідність і як наслідок тепловіддача
знайшли своє відображення в нашій серії жарильних поверхонь Orest FP 700
Перед початком експлуатціі (першим запуском) загальною рекомендацією буде обробити (змазати) поверхню харчовим жиром (олією) і прожарити деякий час при високій температурі (300 0С) до утворення темного кольору чавуну.