-
Теплове обладнання
- Електроплити
- Вапо грилі
- Електросковороди промислові
- Конвекційні печі
- Макароноварки
- Печі для піци
- Поверхні для смаження
- Подові пекарські печі
- Столи для підігріву посуду
- Теплові вітрини для піци
- Теплова лінія 700
- Фритюрниці
- Чебуречниці
- Шафи розстоювання
- гриль Саламандра
- Котел харчоварочний EBP-60L(ih)
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
- Лінія роздачі (самообслуговування)
- Обладнання для фаст фуду
Печі для піци
Печі для піци Orest tm оснащуються професійним керамічним "подом" з шамотної глини ведучого Італійського виробника і регулятором температури 85-450 оС (320 оС для моделі ЕДМ-2 КП М), завдяки чому час випічки становить від 4 до 6 хв.
Керамічний "под" виготовлений з шамотної глини акумулює і рівномірно розподіляє тепло по всій камері печі, завдяки чому піца пропікається рівномірно по всій площі. Керамічна плита не боїться температурних перепадів і дозволяє випікати піцу як в спеціальних формах так і безпосередньо на самому поді.
Кожна піч для піци Orest має покращену теплоізоляцію і можливість плавно регулювати інтенсивність роботи верхнього і нижнього ряду нагрівачів дозволяє регулювати ступінь пропікання піци, а так само зменшити витрати на електроенергію, збільшити швидкість випічки і зберегти більше корисної ваги продукту.
Основні відмінності електричних подових печей для приготування (випікання) піци модельного ряду Orest.
моделі печей ЕДМ-1 / НП і ЕДМ-2 / НП між собою відрізняються тільки тим, що ЕДМ-2 / НП має ще одну камеру (встановлена зверху, підключається до мережі 380 В окремо)
ЕДМ-2 / НПМ - міні піч для піци з скляними прозорими дверима, термометром що відображає температуру в камері і 2 піци випікаються на 2х шамотних каменях одна над одною. Також таку піч для піци, завдяки своїм компактним розмірам і невеликій вазі, можна легко встановити на стіну - так звана консольна установка (для цього достатньо придбати комплект для встановлення на стіну).