Жарочні (для смаження) поверхні
Професійні чавунні та нержавіючі жарочні поверхні для смаження для ресторанів, кафе, закусочних та інших закладів громадського харчування.
У серію входять:
- ребристі
- гладкі
- комбіновані - гладкі / ребристі
Можуть застосовуватися в складі теплової лінії 700ої серії Orest.
- виконані з нержавіючої сталі
- висувний піддон (лоток) для збору жиру
- вентильований пристінний борт
Всім відомі позитивні властивості чавуну, такі як:
- природна "антипригарність"
- довговічність
- висока теплопровідність і як наслідок тепловіддача
знайшли своє відображення в нашій серії жарильних поверхонь Orest FP 700
Перед початком експлуатціі (першим запуском) загальною рекомендацією буде обробити (змазати) поверхню харчовим жиром (олією) і прожарити деякий час при високій температурі (300 0С) до утворення темного кольору чавуну.