- Теплове обладнання
- Холодильне обладнання
- Нейтральне обладнання
- Робоче місце бармена (станція бармена)
-
Лінія роздачі (самообслуговування)
- 1.Стійки для столовых приборів и підносів
- 2.Прилавки охолоджувані
- 3.Марміти для перших та других страв
- 4.Марміти перших страв
- 5.Нейтральні елементи
- 6.Кутові елементи
- 7.Холодильні вітрини
- 8.Місце касира
- Диспенсери (накопичувачі) для таць
- Диспенсери для тарілок
- Додаткова комплектація
- Тепловаа поверхня МЕ-1.3
- Обладнання для фаст фуду
5.Нейтральні елементи NB-1.0 (built-in)
Вбудована (врізна) версія нейтрального елементу NB-1.0 без тумби (нижньої частини) - таке рішення, за рахунок спрощеної конструкції дозволяє знизити вартість і дає широкі можливості в дизайні Вашої лінії роздачі (всі можливі варіанти стільниць та фронтальної частини - дерево, дсп , камінь, цегла і т.п.).
Використовується для демонстрації і роздачі асортименту готових страв, що не вимагають підігріву або охолодження, а також для установки допоміжного обладнання, наприклад: чаєроздатчиків, супниць, кип'ятильників та ін.
Нейтральний елемент може служити також торговим прилавком для продажу випічки, напоїв та інш.
Довжина (мм) | 1000 |
Ширина (мм) | 700 |
Висота (мм) | 20 |
Врізний розмір | 4 отв. ø16мм 848х538мм |