close

Модельний ряд котлів харчоварочних Orest EBP представлений казанами на 60 та 100 літрів


 В казанах харчоварочних Orest використувується сантехнічна фурнітура (крани, клапани) та електротехнічні комплектуючі відомиї європейських виробників, саме тому обладнання відповідає всім нормам безпеки та може працювати безперебійно тривалий час, враховуючи те, які навантаження та вимоги до надійності застосовуються на професійній кухні.


 Казан працює за принципом непрямого обігріву вмісту варильної ємності парою, що утворюється в пароводяній сорочці. Такий процес обігріву виключає пригорання продуктів, що готуються. Конструкція казана є зварною з нержавіючої сталі завтовшки 1-2 мм, що складається з варильної посудини, зовнішньої посудини, покритої теплоізоляцією і корпусу. Простір між варильною та зовнішньою судиною утворюють пароводяну сорочку. Внизу зовнішньої судини знаходиться парогенератор із вмонтованими в нього трубчастими електронагрівальними елементами. Варильна посудина закривається відкидною кришкою. Для зливу рідини котел обладнаний зливним краном. Контроль рівня води у пароводяній сорочці здійснюється за допомогою крана переливу водяного контуру.
 
  Для контролю та скидання зайвого тиску в пароводяній сорочці котел обладнаний контрольною групою, розташованою у верхній частині. Для заповнення водою варильної ємності, використовується поворотний заливний патрубок. Вибір води (гаряча, холодна, гаряча + холодна) здійснюється перемикачем напанелі керування. Заповнення пароводяної сорочки водою здійснюється натисканням кнопки заповнення пароводяної сорочки. Захист нагрівальних елементів від перегріву здійснюється захисним термостатом.