Експлуатація електричних плит Orest
Основні методи і принципи роботи на електроплитах компанії Orest, які допоможуть Вам заощадити час і свої гроші.
Ця стаття призначена більшою мірою для власників закладів громадського харчування, в яких вже встановлені або планують встановити плити електричні промислові Orest, адже досить часто при купівлі електричної плити, - мало хто замислюється, як же на ній працюватиме персонал закладу. Дотримуючись кілька простих правил можна істотно знизити витрати на електроенергію, а також уникнути простою обладнання через непередбачувану поломку.
Отже, почнемо:
1. Проінструктуйте персонал, доведіть до персоналу «постулати» правил роботи на електричних плитах, і не настільки важливо, буде це плита без духовки або з нею.
2. Коли задіюється хоча б одна конфорка (на ній немає посуду) - переведіть перемикач потужності конфорки в режим «1» (так званий «Режим очікування» - у такому випадку значно знижується енергоспоживання), якщо є необхідність використовувати цю конфорку трохи пізніше, на протязі дня.
У даному режимі функціонування конфорки , при надходженні нового замовлення , коли з'являється необхідність використовувати конфорку для приготування страви , - просто переведіть перемикач в потрібне положення , і вона всього за пару хвилин перейде в робочий стан.
За всі ті роки , що електроплити компанії Orest знаходяться на ринку професійного кухонного обладнання , наша сервісна служба багаторазово стикалася з випадками використання наших електричних плит на підприємствах громадського харчування в максимальному режимі (велике споживання електроенергії ) в « холосту » , а саме , без встановленої на конфорку посуду.
У цьому випадку електроплита працює виключно на нагрів конфорки і повітря навколо неї , при цьому відбувається витрата електроенергії і природно трата ваших грошей.
3. Уникайте потрапляння рідин на конфорки, адже при постійному попаданні великої кількості вологи - може відбутися їх вихід з ладу, що знову ж веде до непотрібного простою обладнання, замість того щоб заробляти - Вам доведеться лише витрачати гроші і час на ремонт.
4. Не ставте на максимально розігріту конфорку посуд з холодною водою, адже при різкому контакті з холодними предметами поверхня конфорки може покритися тріщинами, і через кілька тижнів конфорки доведеться міняти.
Процвітання Вам і Вашому бізнесу.
З Повагою, Oresttm